Infra Plus

Revisiemeting in de praktijk

Iedere revisiemeting is uniek en vraagt een andere aanpak. We lichten graag een paar revisiemetingen uit. 

Ons werk

Hoe ziet een revisiemeting er uit?

Een revisiemeting is een noodzakelijk onderdeel van een afgerond project. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen zoek je een partij die dit nauwkeurig en snel kan. Bij Infra Plus zit je op dat gebied zeker goed, maar we bieden meer dan dat. Dankzij de civieltechnische kennis die wij in huis zijn wij in staat om metingen goed te interpreteren. Dat is ons pluspunt.

Wat betekent dit in de praktijk?
Het uitvoeren van revisiemetingen is iets wat wij vrijwel wekelijks uitvoeren. Iedere revisiemeting is uniek en vraagt een andere aanpak. We lichten graag een paar revisiemetingen uit. 

Duikers inmeten, Gemeente Elburg
Van de gemeente Elburg ontvingen wij de opdracht om duikers in te meten. Het doel van deze revisiemeting is om de ligging en de staat van de duikers te bepalen. Om dit te doen hebben wij de volgende zaken ingemeten: 

  • Duikermond of duikerinspectieput
  • BOB van de duikermond of duikerinspectieput
  • Diameter van de duiker
  • Materiaal van de duiker

Dankzij deze gegevens kan de gemeente Elburg controleren of de duikers op de juiste plek liggen volgens de registratie, waar onderhoud nodig is en waar het water naartoe stroomt. 

Revisiemeting reconstructie, Steenenkamer
In het mooie buitengebied van Putten vind je buurtschap Steenenkamer. Recent heeft hier een flinke reconstructie plaatsgevonden. Aan ons de taak om de complete topografische inmeting te doen van de nieuwe situatie. Deze revisiemeting bestaat uit het inmeten van: 

  • Straatwerk
  • Waterhuishouding
  • Groen
  • Nutsvoorzieningen 

Deze gegevens worden gebruikt voor het vastleggen voor het uitwerken van een complete tekening waarin de nieuwe situatie tot in detail staat. 

Revisiemeting, Loevestein
Dit oude kantoorgebied wordt volledig omgebouwd tot appartementencomplex. Voor deze appartementen moet nieuwe riolering worden aangelegd. Op deze locatie ontbrak de juiste revisie en hebben wij veel uitzoekwerk en meetwerk gedaan om de bestaande riolering goed inbeeld te brengen. 

  • Inmeten van de riolering, incl. bepalen toegepaste materialen
  • Verwerken van de gegevens in het opgestelde rioleringsplan

Ben je ook op zoek naar een partij die nauwkeurig en snel een revisiemeting kan uitvoeren? Neem dan contact op met Merrill Amatjasa 0341 70 11 35, hij voorziet je graag van meer informatie. 

Project in het kort

Type project: Revisie
Omvang: Diverse projecten
Kenmerken: Revisiemeting, inmeten, verwerken gegevens
 Locatie: Nunspeet

Soortgelijk project? Neem contact op

  (0341) 70 11 35
  info@infraplus.nl

3D scan
Fietspaden Ermelo
revisiemeting
3D scan

Soortgelijk project? Neem contact op

  (0341) 70 11 35
  info@infraplus.nl

Infra Plus civieltechnisch & landmeetkundig bureau

Contact

Midden Engweg 21,
3882 TS Putten

Infra Plus contact 0341 - 701 135
Info@infraplus.nl

Certificaten