Bouwmaatvoering

Infra Plus

Bouwmaatvoering

Dagelijks zijn wij aan de slag met maatvoering in  woningbouw en utiliteitsbouw, maar ook in de hoogbouw of infraprojecten kunt u ons tegenkomen. Korte lijnen en een praktische aanpak kenmerkt onze werkzaamheden.  

Onze diensten

Bouwmaatvoering

De bouwmaatvoering is een wezenlijk onderdeel van het bouwproces. Infra Plus beschikt over de juiste uitrusting en kennis om u hierin te ontzorgen. Uw uitgangspunten en tekeningen zijn hierbij van cruciaal belang. Wij verzorgen voor u o.a. de maatvoering voor de woningbouw, utiliteitsbouw, agrarische sector en scholen.

Precisie maatvoering

Nauwkeurigheid tot op de millimeter, daar staan wij voor. Onze ervaren landmeetkundigen werken met gekalibreerde apparatuur van het merk Trimble en weten zo zeer nauwkeurige resultaten te behalen. Voor de maatvoering van hoogbouwprojecten werken wij met het MOUS-Systeem.  Of het nu gaat om maatvoering in de bouw of infra, ieder project kan rekenen op onze precisie.

Flexibiliteit als specialist

Voor de start van bouw besteden wij veel aandacht aan de juiste positionering van het te bouwen object. Hierbij vergelijken wij de diverse tekeningen met elkaar, om zo eventuele afwijkingen in de maatvoering te voorkomen.

Onze planner stemt de planning en de werkzaamheden af met de uitvoerder. Mocht op locatie blijken dat er een aantal extra punten uitgezet moeten worden, dan zetten onze maatvoerders zich in om dit te regelen. Wij zijn flexibel en vinden het belangrijk dat de bouw door kan gaan. Wij zoeken altijd naar mogelijkheden om het voor iedere partij zo overzichtelijk mogelijk te maken en denken in oplossingen. Dat is ons pluspunt.

Meer weten?

Bouwmaatvoering

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bouwmaatvoering voor uw project? Neem dan contact op met Pieter Blankestijn (0341-701 135). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee.

Pieter Blankestijn InfraPlus

Pieter Blankestijn | Senior Landmeter

Infra Plus civieltechnisch & landmeetkundig bureau

Contact

Midden Engweg 21,
3882 TS Putten

Infra Plus contact 0341 - 701 135
Info@infraplus.nl

Certificaten