Revisiemeting

Infra Plus

Revisiemeting

Onafhankelijke controle van uw project. Onze landmeetkundigen hebben veel ervaring op dit gebied en verzorgen dit graag voor u. 

Een revisiemeting bij Infra Plus

Zoekt u een onafhankelijke partij die uw project tijdens of na de uitvoering inmeet? Onze landmeetkundigen hebben veel ervaring op gebied van metingen en verzorgen dit dan ook graag voor u. Zo meten onze landmeters de nieuwe situatie in en vertalen dit naar een As-built tekening die voorzien is van alle benodigde gegevens. Vervolgens leveren wij dit bij de gemeente aan in het gewenste uitwisselformaat. 

Revisiemeting met civieltechnische kennis

Een revisiemeting is een noodzakelijk onderdeel van een afgerond project. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen zoekt u een partij die dit nauwkeurig en snel kan. Hier kunt u bij Infra Plus op vertrouwen, ook omdat wij de civieltechnische kennis in huis hebben om metingen goed te interpreteren. Dat is ons pluspunt. 

  Revisiemeting riolering

  Voor het inmeten van riolering, beschikt Infra Plus over moderne inwinningsoftware waarbij wij de beheerdata van gemeenten inlezen. Na het inlezen van deze data gaan wij aan de slag met het inmeten van de riolering, vervolgens verwerken wij de mutaties en ontvangt de gemeente een CSV- bestand en een tekening. Deze gegevens kan de beheerder invoeren in zijn beheeromgeving. Indien gewenst leveren wij foto’s van de putten mee.

  Meer weten?

  Over Revisiemetingen

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een revisiemeting te laten uitvoeren? Neem dan contact op met Pieter Blankestijn (0341-701 135). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee.

  Pieter Blankestijn InfraPlus

  Pieter Blankestijn | Senior landmeter

  Infra Plus civieltechnisch & landmeetkundig bureau

  Contact

  Midden Engweg 21,
  3882 TS Putten

  Infra Plus contact 0341 - 701 135
  Info@infraplus.nl

  Certificaten