DTM metingen

Infra Plus

BAG & BGT metingen

Onze landmeetkundigen zijn gespecialiseerd in het inwinnen van mutaties omtrent gebouwen en grootschalige topografie. Daarom is Infra Plus is uw partner op het gebied van het bijhouden van BAG & BGT registraties. 

Onze diensten

BAG & BGT metingen

Onze landmeetkundigen zijn gespecialiseerd in het inwinnen van mutaties omtrent gebouwen en grootschalige topografie. Bij ons kunt u rekenen op een heldere en praktische aanpak.

BAG

Moeten er mutaties worden ingemeten voor uw gemeentelijke BAG pandenkaart? Met onze precisie apparatuur en ervaren landmeetkundigen bent u verzekerd van een betrouwbare meting. Wij staan garant voor snel en efficiënt werken en houden van korte lijnen. Dit resulteert in een prettige samenwerking met een nauwkeurige BAG pandenkaart als eindproduct.

BGT

Vanaf 1 januari 2016 is de wet basisregistratie grootschalige topografie (BGT) van kracht. Vindt er een mutatie plaats die effect heeft op de BGT, dan zoekt u, als bronhouder, een partij die de nieuwe situatie voor u inmeet. Infra Plus heeft de nodige ervaring om deze mutaties te meten en te verwerken in de BGT. Zo kunnen wij de BGT aan de gemeente leveren, maar wij kunnen ook rechtstreeks opleveren aan de Landelijke Voorziening (LV BGT).

BGT + IMGeo

Wilt u de BGT meting combineren met het inmeten van plusinformatie (IMGeo), dan is dit zeker mogelijk. Objecten die voor de BOR-beheerder van belang zijn kunnen wij ook inwinnen. Wij werken met  verschillende uitwisselingsformaten om zo goed mogelijk aan te sluiten op uw wensen.

Meer weten?

Bijhouden van BAG of BGT

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het bijhouden van BAG of BGT door Infra Plus? Neem dan contact op met Pieter Blankestijn (0341-701 135). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee.

Pieter Blankestijn InfraPlus

Pieter Blankestijn | Senior Landmeter

Infra Plus civieltechnisch & landmeetkundig bureau

Contact

Midden Engweg 21,
3882 TS Putten

Infra Plus contact 0341 - 701 135
Info@infraplus.nl

Certificaten