Kadastaal advies

Infra Plus

Kadastraal advies

Duidelijkheid in iedere kadastrale uitdaging. Voor nauwkeurig kadastraal advies bent u bij Infra Plus aan het juiste adres.

Onze diensten

Kadastraal advies

Heeft u vragen over de ligging van de kadastrale grens, wilt u een perceel splitsen? Onze landmeetkundige specialisten geven u duidelijkheid op het gebied van de volgende kadastrale werkzaamheden:

Grensreconstructies

Bij een grensreconstructie wordt de kadastrale grens uitgezet met de oorspronkelijke meetgegevens zoals deze bij het Kadaster bekend zijn. Voorafgaand aan de grensreconstructie vragen wij de originele veldwerken op bij het Kadaster, vervolgens worden deze digitaal gekarteerd en omgezet naar een uitzetbestand. Onze landmeetkundigen gaan daarna op pad om de percelen / grenzen uit te zetten. In dit gehele proces voorzien wij u van persoonlijk advies, want dankzij onze ervaring weten wij waar we rekening mee moeten houden voor uw project. U kunt van ons dan ook een begeleidende rol verwachten met de garantie dat wij zorgen voor een volledig duidelijk eindresultaat voor alle betrokken partijen. 

Verkavelingsplan

Wat bedacht is op papier inzichtelijk maken voor buiten? Onze landmeetkundigen zetten uw verkavelingsplan uit in het plangebied. Zo krijgt de ruimtelijke inrichting vorm en dat is prettig werken voor de betrokken partijen en eventuele kopers. Wij vertalen wat op papier staat naar buiten.

Percelen splitsen

Wilt u een perceel laten splitsen, bijvoorbeeld bij de verkoop van een deel van een perceel? Infra Plus zorgt voor een gehele afwikkeling van dit proces en wij denken mee met de te nemen stappen. Onze kracht is dat wij ons verdiepen in uw situatie en u voorzien van persoonlijk advies. 

Bij het splitsen van percelen kunt u kiezen voor het ‘voorlopig splitsen’ en het ‘definitief splitsen’. Wij adviseren u graag welke vorm voor u effectief is, meestal is dit afhankelijk van de fase van uw project. 

Voorlopig splitsen

Wilt u direct aan de slag met uw project en kunt u niet wachten tot alles bij het Kadaster volledig gearchiveerd is. Dan is ‘voorlopig splitsen’ een goede optie.

Definitief splitsen

Zijn alle grenzen duidelijk en staat het definitief vast? Dan dienen de nieuwe grenzen van het perceel te worden doorgegeven aan het Kadaster. Wij kunnen dit proces geheel verzorgen zonder dat het Kadaster hierbij aanwezig hoeft te zijn. Wij zetten de grenzen uit, verwerken dit en leveren het aan het Kadaster. Zo zijn voor alle partijen de grenzen duidelijk én staat het goed op papier.

Meer weten?

Over kadastraal advies

Wilt u meer weten over de kadastrale werkzaamheden?
Neem dan contact op met Pieter Blankestijn (0341-701 135). Hij voorziet u namens Infra Plus graag van informatie en denkt met u mee.

Pieter Blankestijn InfraPlus

Pieter Blankestijn | Senior Landmeter

Infra Plus civieltechnisch & landmeetkundig bureau

Contact

Midden Engweg 21,
3882 TS Putten

Infra Plus contact 0341 - 701 135
Info@infraplus.nl

Certificaten