Directievoering

Infra Plus

Directievoering & toezicht

Bent u voor een klein of grootschalig project op zoek naar een toezichthouder of directievoerder die de infra van binnenuit kent? Kies voor directievoering & toezicht van Infra Plus.

Directievoering en toezicht

Tijd en kwaliteit

Praktisch meedenken zodat een project binnen de gestelde tijd en met de gewenste kwaliteit wordt opgeleverd. Dat is waar Infra Plus zich hard voor maakt. De werkzaamheden van onze toezichthouders zijn volledig gericht op het eindresultaat. Wij vinden hierbij de communicatie en samenwerking met de diverse partijen van groot belang en denken mee in oplossingen. Dankzij onze civieltechnische basis en ervaring in de uitvoering kunnen wij de termijnen dusdanig beoordelen dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan aan het eind van het project.

   Toezichthouder - Directievoerder

   In de bouw zijn diverse vormen van toezichthouden. Wij kunnen zowel de rol van toezichthouder als directievoerder op ons nemen. Wij weten precies welke nuance verschillen er zijn per rol en wat u zoekt voor uw project. Zo kan het gaan om een technisch of meer procesmatig toezicht. Samen met u spreken wij de gewenste inzet en taakverdeling af. Bij ieder project zijn diverse stakeholders betrokken, dit vraagt om de nodige afstemming. Wij hebben ruime ervaring met soortgelijke processen en weten hoe wij hier zo efficiënt en effectief mogelijk mee om moeten gaan. Dit uit zich ook bij de overdracht van de openbare ruimte van projectontwikkelaar naar de gemeente.

   Om welke rol het ook gaat, wij zijn de ogen en oren van de opdrachtgever en gaan voor het beste eindresultaat.

   Meer weten?

   Over Toezicht

   Wilt u meer weten over de mogelijkheden om toezicht door Infra Plus te laten uitvoeren? Neem dan contact op met Arian Notenboom (0341-701 135). Hij voorziet u graag van meer informatie en denkt met u mee.

   Daniel van den Dool InfraPlus

   Daniël van den Dool | Directeur

   Infra Plus civieltechnisch & landmeetkundig bureau

   Contact

   Midden Engweg 21,
   3882 TS Putten

   Infra Plus contact 0341 - 701 135
   Info@infraplus.nl

   Certificaten