infraplus contracten

Infra Plus

Contracten

Infra Plus adviseert dankzij brede kennis welke contractvorm toegepast kan worden bij uw project. Van meer traditioneel tot moderne contractvormen en raw bestekken, er is veel mogelijk.

Onze diensten

Contracten

Door onze ervaring en kennis vanuit de lokale overheid en aannemers kunnen wij u adviseren welke contractvorm het beste bij uw project past. Wij zijn in staat om een goede inschatting te maken en u te adviseren welke partijen geschikt zijn om u project uit te voeren.

RAW Bestekken

Vanuit de oorsprong van het bedrijf heeft Infra Plus veel kennis en ervaring opgedaan met het opstellen van RAW bestekken. Al vele projecten hebben wij hierin begeleid en onze kennis op dit vlak is zeker van toegevoegde waarde voor uw project.

RAW bestekken worden veelal toegepast bij een concreet project, waar alle randvoorwaarden van bekend zijn. Het gaat hierbij vaak om projecten voor de lokale overheid of bij een project waarbij de projectontwikkelaar de openbare ruimte aan de gemeente moet terug leveren. 

Infra Plus stelt ook RAW-raamovereenkomst op voor onderhoudswerkzaamheden, zoals straatwerk of asfaltonderhoud.

Bouwteams

Wilt u een project realiseren binnen gestelde tijd en budget met gelijkwaardige partners? Dan is een bouwteam zeker het overwegen waard. Bij een bouwteam is er een samenwerking tussen opdrachtgever, bouwer en Infra Plus als adviseur.

Als bouwteam hebben alle partijen hetzelfde doel namelijk:  een goed en degelijk eindresultaat leveren. Een voordeel van een bouwteam is dat alle partijen direct vanaf het ontwerpproces betrokken zijn en met hun eigen professie naar het project kijken.

Infra Plus richt zich vooral op deelname binnen het bouwteam. De opdrachten hiervoor worden zowel vanuit de opdrachtgevers als aannemers aan Infra Plus gegeven.

  Best Value Projecten

  Infra Plus heeft via diverse aannemers gewerkt aan tenders en projecten gebaseerd op Best Value. Tijdens de tender brengen wij onze kennis en advies in. Op het gebied van het ontwerpproces adviseren wij u hoe dit aangepakt kan worden en werken wij het schetsontwerp uit. Dit om het werk inzichtelijk te maken, maar ook om bijvoorbeeld de hoeveelheden te bepalen en ondersteuning van de verificatie van de eisen. Na opdrachtverlening werkt Infra Plus, op basis van de input van de aannemer en stakeholders, het schetsontwerp verder uit naar definitief ontwerp en uitvoeringsontwerp.  

  Wilt u meer lezen over diverse contractvormen, dan is het aan te raden om te kijken op Pianoo.nl 

  Meer weten?

  Over Contracten

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden om het aanbestedingstraject door Infra Plus te laten uitvoeren? Neem dan contact op met Daniël van den Dool (0341-701 135). Hij voorziet u graag van meer informatie. 

  Daniel van den Dool InfraPlus

  Daniël van den Dool | Directeur

  Infra Plus civieltechnisch & landmeetkundig bureau

  Contact

  Midden Engweg 21,
  3882 TS Putten

  Infra Plus contact 0341 - 701 135
  Info@infraplus.nl

  Certificaten