DTM meting

Infra Plus

DTM metingen

DTM metingen, de basis voor ieder (civieltechnisch) project.

Onze diensten

DTM metingen

Elk (civieltechnisch) project begint bij een nauwkeurige digitale terreinmeting (DTM). Want om een goed ontwerp te maken voor reconstructiewerken of nieuwe projecten is een duidelijke nulmeting van groot belang. Om wat voor situatie of project het ook gaat, Infra Plus is de partij voor het maken van een betrouwbare hoogte- en situatiemeting.

Een meting met civieltechnische kennis

Wanneer u een terreinmeting laat uitvoeren wilt u zeker weten dat alles wordt gemeten wat nodig is voor uw project. Wij onderscheiden ons op dit vlak omdat wij meten met onze civieltechnische kennis als basis. Wij weten wat er nodig is voor uw project en waar we op moeten letten. Wij meten dan ook de complete situatie. Onze landmeetkundigen zijn zeer ervaren en weten welke aanwezige objecten effect hebben op uw project.

Van straatsteen tot boom

Zoekt u een terreinmeting die zeer nauwkeurig is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze metingen kunnen wij ver gaan, zover dat zelfs het type straatsteen en legverband kan worden ingemeten. Ook als het op bomen aankomt kunnen wij een totaaloverzicht leveren. Zo weet u niet alleen waar de boom staat, maar kan onze ETT-er een boomeffectrapportage opstellen.

3D model voor meer overzicht

In basis wordt iedere terreinmeting opgeleverd in een 2d tekening. Mocht u een extra overzichtelijk beeld willen krijgen van de hoogteligging dan kunnen wij de terreinmeting uitwerken naar een 3D model. Zo krijgt u de hoogteligging van het terrein inzichtelijk.

Meer weten?

DTM metingen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een terreinmeting te laten uitvoeren door Infra Plus? Neem dan contact op met Pieter Blankestijn (0341-701 135). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee.

Pieter Blankestijn InfraPlus

Pieter Blankestijn | Senior Landmeter

Infra Plus civieltechnisch & landmeetkundig bureau

Contact

Midden Engweg 21,
3882 TS Putten

Infra Plus contact 0341 - 701 135
Info@infraplus.nl

Certificaten