Infra Plus

Tijdelijke woningen
In deze tijd voor woningschaarste mochten wij een bijdrage leveren aan de realisatie van 20 tijdelijke woningen voor jongeren en spoedzoekers.
Ons werk
Tijdelijke woningen

Wat een mooi project was dit! In deze tijd voor woningschaarste mochten wij een bijdrage leveren aan de realisatie van 20 tijdelijke woningen voor jongeren en spoedzoekers. Uiteraard waren wij bij de feestelijke opening aanwezig! Het weer was misschien iets minder feestelijk, maar de regen mocht de pret niet drukken.

Van ontwerp tot realisatie
Het blijft mooi om een project van ontwerp tot realisatie te zien groeien. Bij het hele proces zijn we betrokken geweest. Zo begon het bij het ontwerp, maar daar bleef het niet bij. We hebben de contractvoorbereidingen opgepakt, toezicht van de terreininrichting op ons genomen met de daarbij behorende groenvoorzieningen en infiltratiesystemen voor het regenwater.

Project tegen woningschaarste
En nu staan er 20 tijdelijke woningen voor jongeren en spoedzoekers tot 28 jaar. Een project waar specifiek is ingezet op woningen voor doelgroepen die het meeste last hebben van de lange wachttijd voor een sociale huurwoning. Dit alles met als doel om de druk op de woningmarkt te verminderen.

Tijdens dit traject hebben we een prettige samenwerking gehad met de opdrachtgevers Gemeente Ermelo en UWOON woningcorporatie . Beide partijen willen we bedanken voor deze opdracht.

Project in het kort

Type project: Civiele techniek
Omvang: Van ontwerp tot realisatie
Kenmerken: Ontwerp – contractvoorbereiding – toezicht van de terreininrichting
Locatie: Ermelo

Soortgelijk project? Neem contact op

  (0341) 70 11 35
  info@infraplus.nl

Fietspaden Ermelo
Fietspaden Ermelo

Soortgelijk project? Neem contact op

  (0341) 70 11 35
  info@infraplus.nl

Infra Plus civieltechnisch & landmeetkundig bureau

Contact

Midden Engweg 21,
3882 TS Putten

Infra Plus contact 0341 - 701 135
Info@infraplus.nl

Certificaten