Infra Plus

Reconstructie Waterweg Putten
Wij zijn met name actief geweest bij de ontwerpen die de basis vormen van deze reconstructie.
Ons werk
Reconstructie Waterweg Putten

Als betrokken partij waren wij afgelopen vrijdag getuigen van de openingshandeling van de grootschalige reconstructie van de Waterweg en de Zuiderzeestraatweg. ‘’Een impuls voor de verkeersveiligheid’’, zo bestempelde wethouder van Nieuwenhuizen de reconstructie. Vanaf nu kan iedereen dit ervaren want de wegen zijn vrijgegeven voor verkeer. 

Ontwerp technisch uitgewerkt
Als Infra Plus hebben wij het ontwerp voor deze reconstructie technisch uitgewerkt. Dit houdt in dat het ontwerp door een extern bureau is gemaakt en wij vervolgens het hoogteplan en de dwarsprofielen hebben uitgewerkt, het ontwerp maatvast hebben gemaakt en de materialenkeuzes verder hebben uitgewerkt die de basis vormen van deze reconstructie. 

Inmeten en uitzetten
Onze landmeters hebben tijdens de voorbereidingsfase de nieuwe erfgrenzen uitgezet. Vervolgens hebben zij tijdens de uitvoering o.a. het nieuwe nutstracé uitgezet. Na de aanleg zullen onze landmeters hier nog een keer te vinden zijn, dan om de nieuwe weg in te meten. Dit noemen we de revisiemeting en deze gegevens gebruikt de gemeente voor hun beheersysteem. 

Eindresultaat
Als je op deze manier betrokken bent bij een project is het altijd mooi om het eindresultaat te zien en positieve reacties te horen. Voor fietsers zal het een verademing zijn dat ze niet meer over de oude klinkerweg hoeven te fietsen, maar gebruik kunnen maken van een vrij liggend fietspad. Om dit te verwezenlijken is er veel werk verzet zowel boven- als ondergronds. 

Samenwerking
In samenwerking met de gemeente Putten, Roelofs (directievoering), KWS Infra (uitvoering) is de reconstructie tot stand gekomen en kan iedereen nu veilig gebruik maken van deze onmisbare wegen. Wij willen deze partijen bedanken voor de prettige samenwerking. 

Betrokken partijen:
Opdrachtgever – Gemeente Putten
Directievoering – Roelofs
Uitvoering – KWS Infra

Project in het kort

Type project: Civiele techniek & Landmeetkunde
Omvang: Reconstructie Waterweg / Zuiderzeestraatweg
Kenmerken: Technisch ontwerp – hoogteplan – dwarsprofielen – maatvast ontwerp – materiaalkeuze – uitzetten van erfgrenzen en nutstracé – revisiemeting
Locatie: Putten

Soortgelijk project? Neem contact op

  (0341) 70 11 35
  info@infraplus.nl

Fietspaden Ermelo
Fietspaden Ermelo
Fietspaden Ermelo
Fietspaden Ermelo

Soortgelijk project? Neem contact op

  (0341) 70 11 35
  info@infraplus.nl

Infra Plus civieltechnisch & landmeetkundig bureau

Contact

Midden Engweg 21,
3882 TS Putten

Infra Plus contact 0341 - 701 135
Info@infraplus.nl

Certificaten