Infra Plus

Parkeerplaats FC Horst
262 veilige parkeerplaatsen voor voetbalvereniging FC Horst.
Ons werk
Parkeerplaats FC Horst

Wekelijks wordt voetbalvereniging FC Horst door honderden mensen bezocht. Jong en oud maakt gebruik van de sportvelden, er was alleen wel één groot nadeel. Het parkeerterrein lag aan de overzijde van de weg en dat is niet handig en niet veilig. Maar daar komt verandering in want begin maart 2023 komen er maar liefst 262 parkeerplaatsen inclusief opstelplaats voor touringcars op het oefenveld en wij van Infra Plus mogen hier onze bijdrage aan leveren.

Als basis hebben wij de bestaande situatie ingemeten. Ook hebben wij onderzoek laten uitvoeren naar de K-waarde en de gemiddelde hoogste grondwaterstand. Op basis van deze gegevens hebben wij het waterhuishoudingsplan opgesteld. Samen met de gemeente Ermelo hebben wij een oplossing gevonden om zoveel mogelijk hemelwater te kunnen opbergen. Dit doen wij aan de hand van infiltratiekratten onder de parkeerplaatsen. Zo kan iedereen straks met droge voeten uit de auto stappen.

Om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden goed worden uitgevoerd is er een RAW bestek gemaakt. Wij hebben hiervoor een directieraming opgesteld en deze is vergeleken met de budgetraming. Het bestek en de raming zorgen ervoor dat alle partijen precies weten wat de bedoeling is.

Dit hele project wordt uitgevoerd door een regionale aannemer, Gebroeders van de Beek uit Ermelo. Deze aannemer heeft de aanbesteding gewonnen op basis van ‘de laagste prijs’. Dit was ook het gunningscriterium.

Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe parkeerplaatsen moeten we nog even geduld hebben. De verwachte opleverdatum is begin maart 2023.  Vanaf die tijd kan iedereen veilig en overzichtelijk de auto parkeren bij FC Horst.

Project in het kort

Type project: Civiele techniek
Omvang: Realisatie van 262 parkeerplaatsen
Kenmerken: RAW bestek – Directieraming – Waterhuishouding
Locatie: Ermelo

Soortgelijk project? Neem contact op

  (0341) 70 11 35
  info@infraplus.nl

Fietspaden Ermelo
Fietspaden Ermelo
Fietspaden Ermelo
Fietspaden Ermelo

Soortgelijk project? Neem contact op

  (0341) 70 11 35
  info@infraplus.nl

Infra Plus civieltechnisch & landmeetkundig bureau

Contact

Midden Engweg 21,
3882 TS Putten

Infra Plus contact 0341 - 701 135
Info@infraplus.nl

Certificaten