Nieuws

Maak kennis met Merrill Amatjasa projectleider landmeetkunde

Graag stellen we onze nieuwe projectleider landmeetkunde voor. Maak kennis met Merrill Amatjasa.

Een landmeter in hart en nieren met 23 jaar werkervaring. Zo kunnen wij Merrill Amatjasa, onze nieuwe projectleider landmeetkunde, het beste in een notendop beschrijven. Maar er valt natuurlijk veel meer te vertellen over onze nieuwe collega, dus doen we dat ook en stellen we hem graag voor.

Wie ben je?
Mijn naam is Merrill. Het uitspreken vinden mensen soms lastig, maar ik zeg altijd: ‘’Zeg het maar gewoon op z’n Nijkerks, gewoon zoals je het schrijft, Merrill dus. Ik woon dan ook in Nijkerk en werk nu heerlijk dichtbij huis. Dat is wel zo fijn voor het thuisfront, want deze nieuwe baan scheelt veel reistijd. Dat thuisfront bestaat uit mijn vriendin en 2 dochters van 7 en 11 jaar. Ik hou van voetbal, darten, gitaarspelen en koken.

Hoe ben je 23 jaar geleden in dit vak terechtgekomen?
Om eerlijk te zijn is dat geen hele bewuste keuze geweest. Ik wist niet goed wat ik wilde gaan doen en toen kreeg ik de kans om als landmeetassistent aan de slag te gaan. Ik vond het werk direct leuk. Lekker buiten aan het werk en veel op pad. Ik mocht aan mooie projecten werken zoals de metrolijn in Rotterdam en zo leerde ik al doende het vak. 

Heb je die praktische kennis ook aangevuld met de nodige papieren?
 Jazeker! Ik wilde graag meer dan een paar certificaten, daar kon ik mijn werk prima mee uitvoeren maar ik wilde ook graag de officiële opleiding ‘Middenkaderfunctionaris landmeetkunde’ volgen. Deze opleiding heb ik recent afgerond. Dankzij deze opleiding beschik ik over de praktische en theoretische kennis en dat komt nu extra goed uit.

Je gaat bij Infra Plus als projectleider landmeetkunde aan de slag, wat houdt dat in?
Infra Plus groeit, om toekomstbestendig te blijven en klanten de kwaliteit en service te kunnen blijven garanderen mag ik het landmeetkundige team gaan aansturen. Dit betekent dat ik mij bezig ga houden met ontwikkelingen op het gebied van bouwmaatvoering en 3D-scans. Daarnaast zal ik bij grote topo projecten als projectleider aansturen, bewaak ik de projecten en onderhoud ik contact met klanten. Ook zal ik inhoudelijk meewerken aan werkvoorbereiding projectmatig. Dit is een greep uit de taken die ik op mij mag nemen, een hele veelzijdige functie!

Je gaat dus niet meer als landmeetkundige op pad, ga je dat werk niet missen?
Eigenlijk ga ik al 4 jaar niet meer als landmeter op pad, bij mijn vorige werkgever was ik namelijk ook werkzaam als projectleider. Ik begon daar in 2018 als senior landmeter en groeide al snel door naar projectleider. Het mooie aan deze functie is dat je bij veel facetten van het landmetervak betrokken bent. Als projectleider ben ik ook echt bezig met mijn vak en mag ik het aanspreekpunt zijn op landmeetkundig gebied, daar geniet ik van.

Wat zijn jouw doelen voor Infra Plus?
Ik vind het mooi dat ik mijn expertise binnen Infra Plus mag inzetten. Dit is een hardwerkend, ondernemend, groeiend bedrijf waar ieders kennis en expertise wordt gewaardeerd. Mijn doel is om hier verder aan te bouwen en dat we in kennis en intensiteit mogen groeien. Dat bereik je door het samen op te bouwen en daar heb ik zin in!

Heb je een mooie landmeetkundige uitdaging of een landmeetkundig vraagstuk voor Merrill? Neem dan contact met ons op (0341) 70 11 35.

Meer nieuws

Gerelateerde artikelen

Sneller en beter meten dankzij een drone!

Sneller en beter meten dankzij een drone!

Het vak ‘’landmeter’’ is constant in beweging, want de technologie blijft zich ontwikkelen. En die technologieën maken het vak efficiënter en nog preciezer. Dat geldt ook voor het inzetten van de drone. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees meer op onze projectpagina...

Lees meer
Bag & BGT

Bag & BGT

Onmisbare registraties van gebouwen, wegen, water en groen Hoe krijg je Nederland echt goed op de kaart? En dan bedoelen we dat heel letterlijk. Want dagelijks veranderen er overal in Nederland zaken op het gebied van gebouwen, wegen, water en groen. Om dit goed bij...

Lees meer
Maak kennis met René de Ruiter

Maak kennis met René de Ruiter

‘’Ik kick er op als ik alle wensen van alle klanten in de planning.’ Één van de gezichten van Infra Plus is: René de Ruiter. Veel van onze vaste opdrachtgevers hebben met regelmaat contact met René want als werkvoorbereider / planner is hij een onmisbare schakel. Mede...

Lees meer
Kennis bijspijkeren

Kennis bijspijkeren

Geslaagde 3D laser scan demo Om onze kennis op peil te houden, nodigen wij met regelmaat iemand uit ons vakgebied uit om dieper op de materie in te gaan. Afgelopen maand schoof om deze reden Geometius bij ons aan om een demo te geven. Met veel kennis, kunde en...

Lees meer
‘”Kennis kan je vermenigvuldigen door het te delen.’’

‘”Kennis kan je vermenigvuldigen door het te delen.’’

Demo 3D-scanning bij het Soma college Enige tijd geleden kregen wij de vraag van Tom, student bij het Soma college in Harderwijk, of wij een demo wilden geven op het gebied van 3D scanning. Daar hoefden wij niet lang over na te denken. Want natuurlijk delen wij graag...

Lees meer