Nieuws

Het mooie aan ons vak

Het mooie aan ons vak? Je ziet projecten groeien, van papier tot realisatie.
Het nieuws in en rondom Infra Plus
Het mooie aan ons vak

Het mooie aan ons vak? Je ziet projecten groeien, van papier tot realisatie.
 
Zie hier een klein stukje van nieuwbouwwijk ‘’De Dijkjes’’ in Elburg. Al jaren zijn wij betrokken bij dit project en nu is de laatste fase aangebroken. De eerste afbeelding is de tekening die onze civieltechnische tekenaars hebben gemaakt, op de volgende afbeelding zie je de foto die één van onze collega’s maakte op locatie.  
 
En zo zie je een project groeien! Als je als landmeter bijvoorbeeld aan het uitzetten bent dan zie je de plaatjes al in je hoofd en zo ben je betrokken bij projecten en bij klanten. Op de projectlocatie heb je contact met jouw opdrachtgever en ga je samen voor een mooi en kloppend eindresultaat. Maar als civiel tekenaar geldt dat natuurlijk ook! Als je bezig bent met de tekeningen en het later afgerond ziet, dan geeft dat toch wel een kick.
 
’De Dijkjes’ in Elburg is zo’n project dat je steeds meer ziet groeien en ontstaan. Hier worden 227 woningen gebouwd. Deze foto is maar een klein detail van het geheel. Het ligt er strak bij, 𝘄𝗶𝗷 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝘁𝗿𝗼𝘁𝘀 op al onze collega’s die hier een bijdrage aan hebben geleverd.
 
Interesse in het vak of in één van de functies binnen ons bedrijf? Neem contact op met Daniël van den Dool (0341) 70 11 35 

Meer nieuws

Gerelateerde artikelen

René van Duren over zijn werk

René van Duren over zijn werk

Als civieltechnisch ingenieursbureau mogen wij werken aan een grote verscheidenheid aan praktische ontwerpen. Denk hierbij aan het bouw- en woonrijpmaken, gebiedsontwikkeling, revitalisering, reconstructies en kleine waterbouwkundige projecten.

Lees meer